+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Kamerverhuur op Curaçao

Stagelopen op Curaçao

Waarom stagelopen op Curaçao?

Een unieke ervaring en een onvergetelijke tijd beleven wil iedereen! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom het handig is om stage te lopen op Curaçao. Je verbreedt je horizon en proeft van nieuwe culturen. Daarnaast heb je bij een stage in het buitenland een stap voor op andere sollicitanten die dit niet hebben gedaan. Stagelopen op Curaçao is een geweldige ervaring en je pakt er gelijk je voordeel mee! 

Wij hebben alvast een aantal goede redenen voor je opgeschreven waarom stagelopen op Curaçao een dikke vette Go is. 

Het is super goed voor je persoonlijke ontwikkeling en je carrièreperspectief

Stagelopen in het buitenland geeft een stimulans aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert omgaan met andere culturen, talen en mensen. Je past je later makkelijker aan in verschillende werkvelden en weet exact hoe je met mensen moet omgaan. Werkgevers hechten grote waarde aan internationale ervaring die is opgedaan via studie of stage. Dit toont namelijk aan dat je zelfstandig kunt werken en je grote uitdagingen aankunt. 

Omdat werkgevers internationale ervaring een pré vinden

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers internationale ervaring een pre vinden. Een tussenjaar of een buitenlandse studie- of stageperiode op je cv onderscheidt je van de andere sollicitanten. Studenten die in het buitenland hebben gestudeerd of stage hebben gelopen vinden sneller een baan. Ook als je wat wilt bereiken in de onderzoekswereld, is het belangrijk dat je een goed internationaal netwerk opbouwt.

Omdat stagelopen op Curaçao gewoonweg een geweldige ervaring is

Tijdens je tussenjaar, studie of stage in het buitenland leer je veel nieuwe mensen kennen en je maakt gemakkelijk vrienden onder de andere studenten waarmee je samen studeert en woont. Je leert een andere wereld kennen door je verblijf in een ander land. Niet even als toerist, maar voor langere tijd als inwoner. Je leert het leven en de mensen daar goed kennen. Je verkent je nieuwe woonplaats en vaak ook het land en de regio.

Het is een unieke kans die jij kunt pakken!

Als je straks een vaste baan hebt en je helemaal gesetteld bent, ga je niet zo snel meer voor een x periode naar het buitenland. Nu staat de wereld nog aan je voeten en kun je gerust zonder consequenties stagelopen in het buitenland. 
Kortom, stagelopen in het buitenland en dan met name Curaçao brengt allemaal voordelen met zich mee waar je nu maar ook later van profiteert! Deze uitdaging niet laten liggen? Zorg ervoor dat je snel jouw stageplaats regelt en kom tijdens jouw stage lekker bij ons logeren! 

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!

Naar boven
Chat openen