+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Waarom bij ons?

10 redenen waarom je bij ons moet logeren!

We kunnen echt duizenden redenen opnoemen waarom je een studentenkamer bij ons op Curaçao moet huren! Maar we begrijpen ook heel goed dat je waarschijnlijk geen tijd hebt om al deze redenen te lezen, dus we hebben voor jou ‘De 10 redenen waarom je écht bij ons op curaçao een goedkope studentenkamer moet huren!’

1. Gezelligheid kent geen tijd

Niet alleen is het bij ons in de villa’s altijd gezellig maar overal op Curaçao is het leuk. Zon, zee, strand en stage! Dit zijn de middelen om een geweldige studententijd te beleven. Wanneer je een studentenkamer op Curaçao bij ons huurt, dan garanderen wij jou dat het verblijf in de villa’s aangenaam zal zijn en dat je hier leuke en blijvende herinneringen maakt. 

2. Ontmoet en maak vrienden

Op het moment dat je een studentenkamer huurt in een studentenhuis op Curaçao, krijg je natuurlijk te maken met medebewoners. Dit maakt jouw stage helemaal compleet. Je ontmoet nieuwe mensen, doet samen leuke dingen en vaak ontstaan er mooie en hechte vriendschappen. Hoe leuk is dat! 

3. Samen ontdekken

Alleen op avontuur is leuk, maar samen nog véél leuker. Deel je ervaringen met je mede studenten, collega’s en langskomende familie en vrienden. Verken samen de omgeving en toer over het mooie eiland Curaçao. Ga naar Klein Curaçao met de boot of ga met z’n allen een leuk tripje plannen, er valt genoeg te beleven!

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

4. Locatie

Met beide studentenhuizen in hartje Willemstad, is er om de hoek genoeg te doen. Vanuit Willemstad ben je overal binnen no time. Het is hier wel heel handig om een auto te huren, zodat je ook echt naar de mooiste baaitjes en stranden kunt. Gelukkig kun je bij ons direct een goedkope auto huren op Curaçao.

5. More for less

Bij onze studentenhuizen krijg je more for less. Geen overbodige luxe, maar een goed verzorgd verblijf in een ongedwongen sfeer. En tegen een lage prijs! Hierdoor houd je dus geld over om te besteden in het restaurant om de hoek, tijdens Happy Hours of een toffe activiteit in de buurt. Dat is nog eens goed je geld beheren.

6. Altijd zwemmen

Op curaçao kan het natuurlijk erg warm zijn en dat is superlekker. Soms is het daarom ook extra fijn om een frisse duik te nemen. Hoe vet is het dat je bij onze beide studentenhuizen op ieder moment in de zee bij Punda aan Zee en in het zwembad bij Villa Azul kunt springen! Leuke bijkomstigheid is dat je dan ook lekker snel bruin wordt.

7. Veiligheid gewaarborgd

Bij het huren van een studentenkamer op Curaçao vinden wij het extra belangrijk dat je je veilig voelt in onze villa’s. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de terreinen volledig ommuurd zijn. Om binnen te komen moet je bij Punda aan Zee het hek van het slot halen en bij Villa Azul krijg je een remote zodat de poort opengaat. Tevens zijn de ramen beveiligd met tralies of hekwerk zodat niemand via deze weg naar binnen kan. Dit is trouwens wel erg lekker als je de kamer even wilt laten doorwaaien! 

Tenslotte kunnen de auto’s bij Villa Azul op de binnenplaats worden geparkeerd. Kortom, no worries en voor meer safety garanties, check Safety first

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

8. Become a Grill Master

Beide studentenhuizen op Curaçao hebben een BBQ in de tuin! Je kunt dus iedere dag BBQ-en als je dat wilt. Maak een leuk feestje met je medebewoners en organiseer een BBQ party! Binnen no time bij jij de nieuwe Grill Master! 

Wis je dat het op Curaçao toegestaan is om op sommige strandjes te BBQ-en?

9. Geen bemiddelingskosten

Wij houden van transparantie en willen je goed informeren waar je aan toe bent. Bovendien rekenen wij natuurlijk geenbemiddelingskosten! Je huurt bij ons gewoon lekker all-in en ook bij het huren van een goedkope auto op Curaçao huur je all-in.

10. Positieve recensies

Misschien heb je het al gezien, maar wist je dat wij alleen maar positieve recensies hebben? Al jouw voorgangers hebben bovenstaande redenen allemaal ervaren en zijn dolenthousiast over onze studentenvilla’s op Curaçao. Als dat geen overtuiging is?

handige info Curaçao

Stagevergunning

Bekijk onze handleidingen

Stagelopen Curaçao

Bekijk al onze handige info

Stranden Curacao
Stage vacatures

Vind jouw stage op Curaçao

Papiaments leren
Papiaments leren

Bon dia, Bon tardi, Bon nochi!

Naar boven
Chat openen