+ 5999 521 - 57 86

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Kamer huren midden in Willemstad

De locatie waar je verblijft is natuurlijk een van de belangrijkste dingen tijdens je stage. In Willemstad heb je alles wat je maar kunt wensen. Van mooie stranden naar de beste cocktailbars! Onze villa is midden in het hart van Willemstad gevestigd, namelijk de wijk Seru di Pietermaai.

Direct aan de overzijde van Villa Azul is een kleinere supermarkt (Mini-Market genaamd) gevestigd, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Op nog geen kwartiertje rijden afstand is een ander populair strand op Jan Thiel Baai gevestigd Zanzibar genaamd, met hun heerlijke lounge bedden en de lekkerste pizza’s van het hele eiland. Recent is het strand rond de Jan Thiel baai enorm uitgebreid en dat heeft met zich meegebracht dat er weer een paar heerlijke eetgelegenheden zijn bijgekomen waaronder, ‘Zest Mediterranean’ en ‘Papagayo beachbar’.

Een studentenkamer huren op Curaçao bij Villa Azul is gegarandeerd een goede keuze! Vanwege de perfecte locatie, kun je profiteren van alle gemakken van het eiland.

Naar boven

Reserveren zonder aanbetaling

Stage
Curaçao

Kamerverhuur op Curacao

Reserveer alvast voor de zekerheid jouw kamer zonder het risico dat als je niet kan vliegen jij je aanbetaling kwijt bent.