+ 5999 521 - 57 86

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Verblijven in de gezelligste
studentenvilla op Curaçao
Meer info
Heerlijk chillen
op de Antillen bij Villa Azul
Reserveren
Lekker afkoelen
Plons in onze verkoelende zwembad
Onze locatie
Previous
Next

Villa Azul

Villa Azul staat bekend om zijn gezelligheid midden in Willemstad en hier voel je je zeker thuis. Doordat de villa veel kamers heeft, ontmoet je allemaal medestudenten die jouw stage helemaal compleet maken. Het huis ligt aan een rustige eenrichtingsweg en heeft een hekwerk om het huis, alsmede ook een grote parkeerplaats voor meerdere auto’s. Een auto is wel noodzakelijk op Curaçao en bij ons kun je direct goedkoop een auto huren.

De villa heeft twee verdiepingen met 14 kamers. Wij beschikken zowel over 1- als 2 persoonskamers. Je komt binnen in een grote ruime hal met aangrenzend een grote living met tv en apple tv daarna een grote gezamenlijke keuken, 3 moderne badkamers, 4 toiletten en een wasmachine.

Pootje baden in het zwembad…

De villa heeft een eigen zwembad welke wekelijks wordt schoon gemaakt. Hierin kun je heerlijk afkoelen. Lekker genieten van de zon, een drankje en BBQ met een frisse duik, wat wil je nog meer? Een studentenkamer huren op Curaçao was nog nooit zo ontspannen.

Het huis

Ons huis heeft 14 kamers voor zowel 1 als 2 personen. Iedere kamer beschikt uiteraard over een bed, een bureau, een ruime kledingkast en ventilator voor verkoeling.

Samen deel je met je huisgenootjes een riante open keuken, living met TV en loungebanken en 3 badkamers met wc en douche en daarnaast nog een aparte urinoir voor de mannen. Om af te koelen kun je op ieder gewenst moment lekker chillen bij het zwembad!

Schoonmaak

Alle gemeenschappelijke ruimtes, badkamers, keuken en zwembad etc. worden tweemaal per week goed schoongemaakt. Natuurlijk verwachten we wel van je dat je je eigen rommel opruimt, meer hierover vind je in onze huisregels.

Wil je je eigen kamer schoongemaakt hebben? Dan kun je dit bij ons aangeven en kunnen wij tegen een kleine vergoeding jouw kamer schoonmaken.

Internet

Het huis beschikt over wireless internet, downloaden met een snelheid van ongeveer 200 Kbps. Dus als je wilt kan je lekker internetten en/of skypen met je vrienden en familie in Nederland!

Check ook onze Facebook pagina:

Villa Azul

Student wonen op Curacao
En.. dan begint het

Een prachtig avontuur

Pasen vieren op Curacao
Pasen vieren 2019

Heerlijk champagne ontbijt!

Bewoners van Villa Azul Curacao
Bewoners Villa Azul

Weer een gezellige avond

Lekker chillen

Dobberen in het zwembad

Villa Azul

Student wonen op Curacao
En.. dan begint het

Een prachtig avontuur

Pasen vieren op Curacao
Pasen vieren 2019

Heerlijk champagne ontbijt!

Bewoners van Villa Azul Curacao
Bewoners Villa Azul

Weer een gezellige avond

Lekker chillen

Dobberen in het zwembad

Naar boven

Reserveren zonder aanbetaling

Stage
Curaçao

Kamerverhuur op Curacao

Reserveer alvast voor de zekerheid jouw kamer zonder het risico dat als je niet kan vliegen jij je aanbetaling kwijt bent.