+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Studentenkamer huren
op Curaçao

Huur een studentenkamer!

Stagelopen of werken op Curaçao is natuurlijk al een hele leuke uitdaging, maar het verblijven tijdens deze periode in een fijne omgeving speelt ook een grote rol. Een studentenkamer huren is een van de eerste zaken die je moet regelen voordat je vertrekt. Bij je vergunningaanvraag dien je namelijk al je verblijfplaats op te geven! 

Curaçao, hopi bon!!

Bekijk onze studentenhuizen

Studentenkamer huren op Curaçao

Curaçao wordt steeds populairder om te gaan studeren of stagelopen. Het maakt je studietijd compleet en hoe leuk is het dat je midden in Willemstad kunt verblijven! Zowel Punda aan Zee als Villa Azul is erg populair vanwege de locatie. Daarnaast kun je altijd na je stage- of werkdag een verkoelende duik nemen in het zwembad of de zee. 

Studentenhuis op Curaçao

Wanneer je een studentenkamer huurt op Curaçao woon je vaak samen met verschillende huisgenoten. Grote kans dat je ook nog met studenten met dezelfde opleiding komt te wonen wanneer je een kamer huurt op Curaçao in een van onze studentenhuizen. Het voordeel is dat je naast huisgenoten ook direct een sociale groep hebt om leuke dingen mee te doen op Curaçao. 

Wel zo gezellig om samen met je huisgenoten bijvoorbeeld te BBQ-en, Netflix filmpjes te kijken of het mooie eiland te verkennen. Daarnaast worden er tripjes georganiseerd waardoor je direct alle bewoners van beide villa’s ontmoet! 

Dus kom je voor stage of tijdelijk werk en wil je een goedkope studentenkamer huren voor kort of lang verblijf, dan hoef je niet meer verder te kijken! Want je zult je bij ons in de Caribbean thuis voelen! Bij ons huur je mooie 1- en 2 persoons studentenkamers in 2 prachtige panden Punda aan Zee en Villa Azul in hartje Willemstad.

Kamerverhuur op Curaçao is eigenaar van beide villa’s, waardoor je bij ons geen bemiddelingskosten hoeft te betalen!

Naar boven
Chat openen