+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Studentenkamer huren
Curaçao

Alles over het huren van een studentenkamer

Straks is het eindelijk zover en ga je studeren of stagelopen op Curaçao!

Wanneer je als student op Curaçao gaat stagelopen, ga je voor een bepaalde periode uit je eigen vertrouwde omgeving. In de meeste gevallen betekent dit dat je gaat verblijven in een studentenhuis op Curaçao. Niet alleen de reistijd naar je school of stageplaats is een belangrijke pijler om een bepaalde studentenkamer te huren, maar ook de gezelligheid en de sfeer is van cruciaal belang. 

Het huren van studentenkamer geeft je een stuk zelfstandigheid aangezien je lekker zelf kunt bepalen wanneer je thuiskomt, gaat eten en op bed gaat. Voor het moment waar al een tijdje naar uitkijkt daar is, namelijk het moment dat je in het vliegtuig stapt om naar het mooie eiland Curaçao te gaan, moet er wel het een en ander geregeld worden. Het begint met het zoeken naar een studentenkamer om te huren op Curaçao. 

Vraag & Aanbod

Het aanbod van kamers is niet eindeloos, maar de vraag vaak wel enorm. En waarschijnlijk heb jij wel je voorkeuren en eisen wat betreft je nieuwe onderkomen. Het is daarom zaak om op tijd op zoek te gaan naar een kamer. 

Wacht niet tot het laatste moment als iedereen studentenkamers op Curaçao aan het zoeken is. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat je een goedkope studentenkamer huurt zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen op Curaçao. 

Wij bieden goedkope studentenkamers aan in onze villa’s Punda aan Zee en Villa Azul waar je gedurende je stage of studietijd kunt verblijven. 

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

De kosten

Uiteraard wil je voor het huren van een studentenkamer op Curaçao niet teveel betalen. 

Onze kamers zijn volledig uitgerust en hier kun je op je gemak je stageverslag etc. maken. Daarnaast hebben beide studentenhuizen een grote tuin aan zee of met zwembad! 

Om vervelende kosten achteraf te krijgen, hanteren wij altijd all-in prijzen. Dit schept duidelijkheid en zo weet je direct waar je aan toe bent bij het huren van een studentenkamer op Curaçao. Een goedkope studentenkamer huur je bij ons al voor 850 ANG per maand en hier zitten gas, water, licht en wifi al bij in! 

Studentenkamer huren in een studentenhuis op Curaçao

Zoals je waarschijnlijk al weet is een studentenhuis een woning met verschillende kamers waar studenten wonen tijdens hun studie en stage. Naast dat een kamer huren in een studentenhuis direct sociale contacten met zich meebrengt is het ook wel fijn om niet helemaal alleen te wonen. 

Villa Punda aan Zee kenmerkt zich voornamelijk door het knusse karakter daar het vijf studentenkamers heeft. Je hebt dus maximaal vier studenten om je heen. Villa Azul is een groter en heeft ruimte voor twaalf studenten en het is dus altijd erg gezellig om daar te verblijven. 

De voordelen

We hebben voor jou nog een aantal voordelen op een rijtje gezet waarom het leven in een studentenhuis op Curaçao echt een aanrader is!

Om je studietijd compleet je maken is het handig om een goedkope auto te huren tijdens je stage. Je kunt bij ons eenvoudig voor een langere termijn een auto huren. Bij Villa Azul hebben we op de binnenplaats parkeerplekken om je auto te stallen. 

Bij het reserveren van een studentenkamer op Curaçao kun je aangeven of je ook een auto wilt huren. Wij zullen dan direct kijken of er nog een auto beschikbaar is! 

handige info Curaçao

Stagevergunning

Bekijk onze handleidingen

Stagelopen Curaçao

Bekijk al onze handige info

Stranden Curacao
Stage vacatures

Vind jouw stage op Curaçao

Papiaments leren
Papiaments leren

Bon dia, Bon tardi, Bon nochi!

Naar boven
Chat openen