+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Studentenhuizen op Curaçao

Voordelen van een studentenhuis op Curaçao!

Op het moment dat je mag gaan stagelopen, is het aan jou of je jouw stage in het buitenland wilt lopen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om naar het buitenland te gaan, is Curaçao echt het perfecte eiland en een aanrader om je stagetijd door te brengen. 

Naast het regelen van een leuke stageplaats, zal je ook moeten nadenken waar je gaat verblijven gedurende je stage. Het verblijven in een eigen appartement klinkt wel erg leuk, maar in praktijk kan dit nogal tegenvallen. Bovendien huur bij ons niet alleen een goedkope studentenkamer maar woon je ook nog eens in een van onze mooie villa’s; Punda aan Zee en Villa Azul!

Punda aan Zee

Punda aan Zee

5 kamers
Gratis Wifi
Afgesloten terrein
Video bewaking
Aan zee
BBQ aanwezig!
Villa Azul Curacao

Villa Azul

14 kamers
Gratis Wifi
Afgesloten terrein
Video bewaking
Zwembad
Wasmachine aanwezig
BBQ aanwezig!

Ga jij ook stagelopen op Curaçao en vraag je je af of het wonen in een studentenhuis iets voor jou is? Lees dan hieronder wat de voordelen zijn!

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

Wonen in een studentenhuis: one happy place!

Huisgenoten

Er is bijna altijd wel iemand thuis waarmee je kan relaxen, kletsen of eten. Je bent dus nauwelijks alleen.

Wonen in een studentenhuis is gezellig. Je kunt samen koken, samen eten, samen drankjes doen en samen een film kijken als je hier behoefte aan hebt.

Schoonmaak

De gemeenschappelijke ruimten in het studentenhuis worden wekelijks voor je schoongemaakt, zonder dat je hiervoor een lastig schema moet maken met je mede huisgenootjes. Lees hier meer over onze huisregels.

Een eigen kamer

Je hebt een eigen kamer met bureau waar je je terug kan trekken als je even rustig wil studeren of alleen wil zijn. In onze studentenhuizen is overal gratis WIFI dus je kan lekker Skypen en bijvoorbeeld films downloaden wanneer je maar wilt. 

Feestjes

Een feestje geven is gegarandeerd een succes doordat je mede studenten natuurlijk al aanwezig zijn. Grote BBQ is aanwezig wat altijd zorgt voor een hoop gezelligheid met een goed gevulde buik.

Breed netwerk

Je krijgt een breder netwerk. Als je in een studentenhuis op Curaçao woont, ga je vaker op stap of geven je huisgenoten zich op voor leuke avondjes samen. Doordat jij of je huisgenoten veel verschillende dingen organiseren, ontwikkel je een breder netwerk. Dit kan handig zijn voor het werkveld waar je later in terecht komt.
Kortom, een heleboel voordelen om een kamer te huren in een studentenhuis op Curaçao. Gelukkig bieden wij goedkope studentenkamers aan en kun je daarnaast direct een leuke auto huren! Wanneer je bij ons komt logeren in ons studentenhuis, dan heb je gegarandeerd een onvergetelijke stagetijd en voel je je nooit alleen.

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!

Naar boven
Chat openen