+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Een stageplaats vinden
op Curaçao

Stageplaats vinden op Curaçao

Je kunt op verschillende manieren een leuke en geschikte stageplaats in het buitenland vinden en dus ook op het dushi Curaçao.

Zelf een stageplaats op Curaçao zoeken

Als je ervoor kiest om zelf een leuke stageplaats te vinden en te regelen, adviseren wij altijd om ruim op tijd te beginnen met zoeken etc. Het kan soms wel een halfjaar tot een jaar duren om een geschikte stageplaats te vinden en om alles met het bedrijf te regelen. 

Stage bij een groot internationaal bedrijf

Het voordeel van een grote internationale onderneming is dat ze vaak een aparte afdeling hebben voor buitenlandse stages. Voor hen biedt het namelijk ook veel voordelen om stagiaires aan de slag te hebben. Daarnaast zijn er ook diverse bedrijven die gevestigd zijn in zowel Nederland als op Curaçao.

Open sollicitatie

Als je een leuk bedrijf hebt gevonden maar ze geen vacatures hebben uitstaan, kun je gerust een open sollicitatie sturen. Stuur hierbij jouw motivatiebrief, cv en foto mee en vergeet niet dat het Curaçao is, wat inhoudt dat alles iets relaxter gaat. Wil je graag snel antwoorden ontvangen, bel naar het bedrijf en vraag naar de status van je sollicitatie. 

Via je eigen school

Je opleiding vindt het ook belangrijk dat je geen vertraging krijgt vanwege het niet kunnen vinden van een geschikte stageplaats. Soms hebben zij dan ook een portefeuille van stageplaatsen waar je terecht kunt. Je kunt dan gebruik maken van de contacten die je hogeschool of universiteit heeft met buitenlandse instellingen of bedrijven.

Stagebemiddelingsbureaus

Er zijn ook veel stagebemiddelingsbureaus die je kunt inschakelen om een perfecte stage op Curaçao te regelen. Via internet kun je deze gemakkelijk vinden. Elk stagebemiddelingsbureau heeft eigen samengestelde pakketten en werkt op zijn of haar eigen manier. Dit zie je terug in de prijzen die ze rekenen voor het vinden van een geschikte stageplaats. Bekijk dus van tevoren goed wat je van hen verwacht en zoek daar een goed bemiddelingsbureau bij. 

Bekijk onze stage vacatures:

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!

Naar boven
Chat openen