+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Stagehuis Curaçao

Leukste stagehuis van Curaçao

Ben je op zoek naar een gezellig en leuk stagehuis waar je gedurende je stage of werk kunt verblijven? Dan hoef je gelukkig niet meer verder te zoeken! Wij hebben twee prachtige stagehuizen op Curacao genaamd Punda aan Zee en Villa Azul. Beide stagehuizen liggen in hartje Willemstad en er is altijd veel contact tussen beide stagehuizen. 

Beide huizen kenmerken zich door de mooie kleuren en traditionele bouwstijl wat puur Curaçaos is. Het tropische gevoel merk je direct wanneer je de stagehuizen ziet. Ieder stagehuis heeft natuurlijk zijn eigen unieke kenmerken!

Punda aan Zee & Villa Azul

Punda aan Zee is een kleurrijk stagehuis wat direct aan de zee ligt. Na een lange werk of stagedag kun je heerlijk aan het stand liggen en een duik nemen in de zee. Het huis heeft 5 kamers waardoor je zowel de rust van een kleiner stagehuis hebt met minder bewoners maar toch de drukte op kunt zoeken vanwege de locatie en de nabijheid van het andere stagehuis Villa Azul. 

Beide stagehuizen op Curaçao werken nauw samen en vaak worden er gezamenlijke tripjes georganiseerd. Daarnaast zijn er vaak gezamenlijke BBQ die de bewoners zelf organiseren! 

Villa Azul is een mooi koloniaal pand met hoge plafonds en mooie lijstwerken. Het stagehuis is volledig ommuurd en via een remote control kun je eenvoudig je auto op het binnenterrein parkeren. Het stagehuis telt 12 kamers en een studio, waardoor je altijd meerdere huisgenoten hebt. Doordat de wanden in deze villa extra dik zijn, heb je nauwelijks last van je huisgenoten en kun je je eenvoudig lekker terugtrekken. 

Onder de patio, bij het zwembad of aan een lekker tafel kun je ‘s-avonds heerlijk ontspannen. Gezellig met andere stagiairs onder het genot van een drankje lekker bijpraten, aan je stageproject werken, samen netflixen of BBQ-en. Het kan allemaal! 

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

Reserveren

De supergezellige stagehuizen op Curaçao worden door studenten en stagiaires met veel plezier bewoond. Ook jongeren die een tijdje komen werken op Curaçao, zijn van harte welkom. De stagenhuizen hebben goed verzorgde kamers en een studio aangeboden voor aantrekkelijke huurtarieven. Daarnaast heeft ieder stagehuis eigen beheerders welke een eigen opgang hebben, je kunt dus altijd met je vragen terecht

Reserveer direct jouw kamer en maak jouw reis naar Curaçao definitief! Wil je daarna even lekker wegdromen over Curaçao? Wij hebben alvast leuke informatie voor je samengesteld! 

handige info Curaçao

Stagevergunning

Bekijk onze handleidingen

Stagelopen Curaçao

Bekijk al onze handige info

Stranden Curacao
Stage vacatures

Vind jouw stage op Curaçao

Papiaments leren
Papiaments leren

Bon dia, Bon tardi, Bon nochi!

Naar boven
Chat openen