+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Reserveer jouw kamer
bij Punda aan Zee

Hoe werkt het?

Zodra wij je reservering hebben ontvangen, gaan wij direct kijken of er deze periode nog een kamer beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, sturen wij jou het huurcontract op en het eerste factuurbedrag incl. de borg. Zodra wij het getekende huurcontract en de eerste betaling hebben ontvangen, is de reservering definitief en kan jouw avontuur beginnen!
 
Indien de door jou aangegeven periode niet meer beschikbaar is, dan gaan we kijken of Villa Azul  nog een plaatsje voor je heeft en bespreken we dit uiteraard met jou. Hier is het net zo gezellig en profiteer je van dezelfde service als die wij je aanbieden!
 
Heb je nog vragen over je reservering, neem dan hier contact met ons op.
 • positive review  5 maanden lang je druk maken wat voor bikini je wilt aantrekken, op welk strand je wilt gaan liggen of welk feestje je wilt gaan pakken met je huisgenootjes: het kan dus écht! Villa Azul is een huis bomvol gezelligheid, gekkigheid en vriendschappen voor het leven! Iedere dag word er samen gelachen, gegeten en vooral heel veel plezier gemaakt! Begeleiding vóór, tijdens en na het vertrek van je verblijf is top geregeld! Zo’n ervaring gun je iedereen?

  thumb Pomm van der Zandt
  11/11/2019
 • positive review  Villa Azul wordt direct je thuis met veel gezelligheid!? Hier pak je de ultieme Curacao ervaring!☀️

  thumb Bjorn van Pel
  5/28/2019
 • positive review  Een super tijd gehad in Villa Azul!!! Hele leuke huisgenoten en een super leuk huis! Roel en Marit zijn altijd goed bereikbaar en super aardig!

  thumb Laura Bouwmeester
  5/07/2019
 • positive review  Super tijd gehad in villa azul!☀️??

  thumb Pleun Stadhouders
  5/07/2019
 • positive review  Villa Azul is het ideale huis voor een geweldige tijd op Curacao!

  thumb Charmaine Krikken
  4/22/2019
 • positive review  Villa Azul is het perfecte huis hier op Curacao. Roel en Marrit zorgen ervoor dat je je thuis voelt en zijn altijd in voor een praatje en drankje.

  thumb Hilmar Geuzendam
  4/22/2019

Reserveren bij Punda aan Zee

Even voorstellen


Wanneer wil je komen?


Waar wil je slapen?

Alle kamer zijn inclusief: gas/water/elektra, WIFI, 2 x per week schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. Iedereen krijgt een nieuwe hoofdkussen en schoon bedlinnen. (Kussen/kussensloop, matrasovertrek en laken om onder te slapen.)

Kamerverhuur op Curaçao is eigenaar van beide villa’s, waardoor je bij ons geen bemiddelingskosten hoeft te betalen!

Wil je gebruikmaken van één van de volgende opties?


Overig

Naar boven
Chat openen