+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Bon Bini na Punda aan Zee
Welkom bij Punda aan Zee
Meer info
Lekker eten met elkaar!
Verblijf jij ook bij ons?
Reserveren
Previous
Next

Punda aan Zee

Punda aan Zee is een gezellig en sfeervol studentenhuis. Het heeft een eigen ingang, met gezamenlijke ruimte en een riante keuken. We hebben vijf ruime kamers, zowel 1- als 2-persoons. Om het huis staat een hek met afsluitbare poort en niet geheel onbelangrijk: we hebben een grote BBQ in de tuin, zodat je lekker kunt genieten onder de zon!

Punda aan Zee is echt aan zee…

Het huis heeft zelfs een privéstrand waar je lekker kan zonnen of genieten onder onze palapa. Ondertussen kun je heerlijk genieten van het uitzicht en het geluid van de zee.

In de buurt zijn op loopafstand diverse studentenrestaurants en kroegen. Curaçao Beach Boulevard (v/h Mambo Beach) en Cabana Beach is bijvoorbeeld ongeveer10 minuten rijden, je kunt het zien liggen vanaf het strandje achter het huis!

Reserveer jouw kamer

bij Punda aan Zee

Het huis

Ons huis heeft 5 kamers voor zowel 1 als 2 personen. Iedere kamer beschikt natuurlijk over een bed, een bureau, een ruime kledingkast en ventilator voor verkoeling.

Samen deel je met je huisgenootjes een riante open keuken, living en badkamer. Daarnaast heb je toegang tot ons heerlijke privéstrand achter het huis! Je kunt hier de hele dag genieten van zon, zee en strand.

Schoonmaak

Alle gemeenschappelijke ruimtes, badkamer en keuken worden tweemaal per week goed schoongemaakt. Natuurlijk verwachten we wel van je dat je je eigen rommel opruimt, meer hierover vind je in onze huisregels.

Wil je je eigen kamer schoongemaakt hebben? Dan kun je dit bij ons aangeven en kunnen wij tegen een kleine vergoeding jouw kamer schoonmaken.

Internet

Het huis beschikt over wireless internet, downloaden met een snelheid van ongeveer 200 Kbps. Dus als je wilt kan je lekker internetten en/of skypen met je vrienden en familie in Nederland!

Ondanks dat het huis centraal ligt, is een auto op Curaçao onmisbaar. De mooie verborgen plekjes wil je natuurlijk ook ontdekken en hiervoor is een auto erg handig. Wij beschikken over eigen auto’s die je goedkoop bij ons kunt huren. Een auto huren kun je direct bij de reservering regelen.

Check ook onze Facebook pagina:

Punda aan Zee

Ophaalservice Curacao
Net aangekomen

Onze ophaalservice

Studenten op Curacao
En.. dan begint het

Een prachtig avontuur

Kamer Punda aan Zee
Helemaal happy

Volop genieten aan zee

studenten bij hato Curacao
Afscheid nemen

Het blijft toch lastig!

Naar boven
Chat openen