+ 5999 521 - 57 86

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Kamerverhuur op Curaçao

Over ons

Bon Bini!

Wij hebben twee gezellige villa’s waar je goedkoop een studentenkamer of studio kunt huren tijdens jouw stage. Iedere villa heeft haar eigen unieke kenmerken en je zult je bij ons altijd thuis voelen. Graag stellen wij ons dan ook even voor.

Hans Stadt beheerder Punda aan Zee

Hans Stadt - Punda aan Zee

Hans is de beheerder van Punda aan Zee. Al vele jaren beheert hij het pand en voor hem is het iedere dag volop genieten. Uitzicht op zee, gezellige studenten in huis en het klaar staan voor een ander, zijn voor Hans een van de belangrijkste drijfsferen.

Doordat de beheerders inpandig zijn, ontstaan er directe contacten met de studenten en dit leveren mooie momenten op. Zoals meet en greets in Nederland met oud studenten die bij hen hebben verbleven tijdens hun stage. Op de foto hiernaast zie je een leuke reünie met Sheleen en Lenneke @ de Zakkendrager in Utrecht. Herinneringen ophalen aan een vervlogen tijd op Curaçao!

+599(9) - 529 5940

Roel van Distel - Villa Azul

Villa Azul wordt sinds enkele jaren beheerd door Roel van Distel en hij doet dit met groot plezier. Het verwelkomen maar ook het onderdeel uitmaken van een stageperiode van een student, vindt Roel erg leuk.

Roel woont vlakbij Villa Azul en staat klaar voor vragen en wil je graag helpen met van alles. Daarnaast is hij altijd in voor een gezellig praatje. Het organiseren van een lekkere BBQ of leuke tripjes is iets wat hij graag doet voor de bewoners.

+599(9) - 521 5786

Check ook onze Facebook pagina:

Beheerders:

Naar boven
Chat openen