+ 5999 521 - 57 86

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Over ons

Bon Bini!

Wij hebben twee gezellige villa’s waar je goedkoop een studentenkamer of studio kunt huren tijdens jouw stage. Iedere villa heeft haar eigen unieke kenmerken en je zult je bij ons altijd thuis voelen. Graag stellen wij ons dan ook even voor.

Hans Stadt beheerder Punda aan Zee

Hans Stadt - Punda aan Zee

Hans is de beheerder van Punda aan Zee. Al vele jaren beheert hij het pand en voor hem is het iedere dag volop genieten. Uitzicht op zee, gezellige studenten in huis en het klaar staan voor een ander, zijn voor Hans een van de belangrijkste drijfsferen.

Doordat de beheerders inpandig zijn, ontstaan er directe contacten met de studenten en dit leveren mooie momenten op. Zoals meet en greets in Nederland met oud studenten die bij hen hebben verbleven tijdens hun stage. Op de foto hiernaast zie je een leuke reünie met Sheleen en Lenneke @ de Zakkendrager in Utrecht. Herinneringen ophalen aan een vervlogen tijd op Curaçao!

+599(9) - 529 5940

Roel & Marrit - Villa Azul

Villa Azul wordt beheerd door het jonge en enthousiaste stel Roel en Marrit. Door deze beheerders is het leven in Villa Azul super fijn. Door de frisse en jonge ideeën, kom je bij hen in een warm badje terecht. Samen met hun trouwe viervoeter Rosko halen zij alles uit het leven. Beiden houden erg van muziek maken en delen deze passie graag met anderen.

Roel en Marrit wonen vlakbij Villa Azul en staan klaar voor vragen en willen je graag helpen met van alles. Ze zijn altijd in voor een gezellig praatje. Het organiseren van een lekkere BBQ of leuke tripjes laten zij niet aan hen voorbij gaan.

+599(9) - 5521 5786

Check ook onze Facebook pagina:

Beheerders:

Naar boven

Reserveren zonder aanbetaling

Stage
Curaçao

Kamerverhuur op Curacao

Reserveer alvast voor de zekerheid jouw kamer zonder het risico dat als je niet kan vliegen jij je aanbetaling kwijt bent.