Bon Bini!

Welkom bij Kamerverhuur op Curaçao!

Wij hebben twee gezellige villa’s waar je goedkoop een studentenkamer of studio kunt huren tijdens jouw stage. Iedere villa heeft haar eigen unieke kenmerken en je zult je bij ons altijd thuis voelen. Graag stellen wij ons dan ook even voor.

Hans & Ingrid

Han en Ingrid van kamerverhuur op Curacao

Hans & Ingrid

Hans & Ingrid zijn de beheerders van Punda aan Zee. Al vele jaren beheren zij het pand en voor hen is het iedere dag volop genieten. Uitzicht op zee, gezellige studenten in huis en het klaar staan voor een ander, zijn voor hen een van de belangrijkste drijfsferen.

Doordat de beheerders inpandig zijn, ontstaan er directe contacten met de studenten en dit leveren mooie momenten op. Zoals meet en greets in Nederland met oud studenten die bij hen hebben verbleven tijdens hun stage. Op de foto hiernaast zie je een leuke reünie met Sheleen en Lenneke @ de Zakkendrager in Utrecht. Herinneringen ophalen aan een vervlogen tijd op Curaçao!

Roel & Marrit

Roel en Marrit van Kamerverhuur op Curacao

Roel & Marrit

Villa Azul wordt beheerd door het jonge en enthousiaste stel Roel en Marrit. Door deze beheerders is het leven in Villa Azul super fijn. Door de frisse en jonge ideeën, kom je bij hen in een warm badje terecht. Samen met hun trouwe viervoeter Rosko halen zij alles uit het leven. Beiden houden erg van muziek maken en delen deze passie graag met anderen.

Roel en Marrit wonen naast Villa Azul en staan klaar voor vragen en willen je graag helpen met van alles. Maar ook voor een gezellig praatje kun je bij hen aankloppen. Het organiseren van een lekkere BBQ of leuke tripjes laten zij niet aan hen voorbij gaan.
Kamerverhuur op Curacao

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!