+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Voor een lange termijn
huren op Curaçao

Huur nu voor een langere termijn een kamer

Een kamer huren voor een langere termijn kan lastig zijn om te vinden op Curaçao. Vaak kom je dan direct in een hogere prijsklasse en heb je extra veel regels waar je aan moet voldoen. Gelukkig hoeft dit bij ons niet en kun je goedkoop een kamer huren voor een lange termijn. Bij ons kun je onbeperkt lang een kamer huren en maak je al die tijd gebruik van al onze faciliteiten. 

Wij bieden all-in huurprijzen aan in onze studentenhuizen Punda aan Zee & Villa Azul, waardoor je nooit voor verassingen komt te staan en je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast hoef je bij lange termijn huren op Curaçao geen extra borg of iets dergelijks te betalen. Je betaalt gewoon slechts een maand huur als borg en deze krijg je na afloop van de lange termijn huur weer retour wanneer alles goed opgeleverd is. 

Ga je werken of stagelopen op Curaçao en wil je dus voor een langere periode op Curaçao verblijven? Dan kun je bij ons voor een kamer terecht. Wij verhuren kamers die uitermate geschikt zijn voor lange termijn. Het leuke hieraan is dat je meeste huisgenoten ook huren voor een lange termijn.

Curaçao, hopi bon!!

Bekijk onze studentenhuizen

Voor een langere tijd verblijven op Curaçao

Bij het lange termijn huren op Curaçao kun je verblijven in een van onze beide mooie villa’s. 

Punda aan Zee ligt ook echt aan zee en is een knus en sfeervolle villa. Deze villa heeft vijf kamers waardoor het huren van een kamer voor een langere termijn aangenaam is.

Villa Azul is groter en beschikt over een eigen zwembad. Deze villa heeft twaalf kamers en je kunt hier zelfs familie of vrienden laten overkomen zodat je ze een rondleiding op Curaçao kunt geven. Villa Azul beschikt namelijk over meerdere badkamers en toiletten. Daarnaast kun je hier je auto op de binnenplaats parkeren. 

Alle kamers zijn ingericht voor het huren voor een langere termijn en je hoeft de gemeenschappelijke ruimten nooit met veel mensen te delen. 

*TIP: je kunt ook direct een goedkope auto huren voor een langere termijn! Check onze huurauto’s en reserveer deze bij je kamer. 

In hartje Willemstad

Het voordeel van het huren voor een langere periode in een van onze villa’s is dat ze beiden in hartje Willemstad liggen. Je kunt dus op je gemak de stad even in om een terrasje te pakken en even te shoppen als je dat zou willen. Je hoeft niet gelijk de auto te pakken om je kamer uit te gaan. Laat je betoveren door de mooie ‘lichtjes’ brug en waan je in de supermooie stad Willemstad!

Het lange termijn huren op Curaçao is bij ons is altijd gezellig en we garanderen jou dat je het naar je zin hebt! Geregeld organiseren wij leuke tripjes waar we met z’n allen enorm veel plezier aan beleven en jij kunt daar bij zijn. Gelukkig hoef je niet na een maand alweer weg, maar kun je bij ons lekker lang een kamer huren op Curaçao. Daarnaast kun je zelf het eiland verkennen met goedkope auto die je ook kunt huren voor een lange termijn! 

Naar boven
Chat openen