+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Kamer huren op Curaçao

Huur een kamer in onze villa’s!

Ben je opzoek naar een leuke kamer in hartje Willemstad? Stop dan met zoeken, want bij ons huur je goedkoop een kamer op Curaçao. Wij beschikken over twee supermooie villa’s Punda aan Zee en Villa Azul waar alles aanwezig is voor een geweldige tijd op Curaçao. 

Beide studentenhuizen liggen dicht bij elkaar waardoor er altijd leuk contact is tussen de huisgenoten. Denk hierbij aan gezellige BBQ’s, tripjes, borreltjes etc. Kortom, vanaf het moment van aankomst op het mooie eiland, voel je je nooit alleen. 

Je kunt in onze studentenhuizen een- en tweepersoonskamers huren en voor een all-in tarief vanaf ANG 850. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten bij het huren van een kamer bij ons! 

Beide villa’s liggen ook in hartje Willemstad waardoor je op een unieke en leuke locatie verblijft en je lopend naar terrasjes, het strand en winkels kunt. Wel raden wij het aan om een goedkope auto te huren zodat je de mooiste plekjes op Curaçao kunt ontdekken.

Wat krijg je allemaal bij het huren van een kamer op Curaçao in een van onze villa’s?

 Compleet ingerichte kamer met een bed, bureau etc.
 Twee keer per week schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes
 Gas/water/elektra
 Wifi
 Onbeperkt de mogelijkheid om te BBQ-en in de tuin!

Daarnaast kun je heerlijk na een dag chillen of hard werken verkoeling zoeken in de zee of in het zwembad!

Wij besteden veel aandacht om beide villa’s allereerst goed te voorzien van de benodigde veiligheidsmaatregelen, zoals hebben van goed hang en sluitwerk, verlichting rondom de studentenhuizen en camerabeveiliging. Hierdoor hoef je je nooit onveilig te voelen en de beheerders van beide villa’s hebben een eigen opgang, waardoor je met je vragen altijd terecht kan.

Ben jij ook zo gek op zon, zee en strand? En word jij ook zo vrolijk van het Antilliaanse leven? Ben je een student die dit wil combineren met stage of ben je iemand met werk op Curaçao? Maar ben je nog op zoek naar een kamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een kamer te huren op Curaçao! Je kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange termijn verhuur. In beide gevallen rekenen wij GEEN bemiddelingskosten!

Reserveer direct jouw kamer in een van onze studentenhuizen en we verwelkomen je graag op dushi Korsou!

Verblijf je bij ons?

Wanneer je tijdens jouw stage of werk op Curaçao verblijft in een van onze villa’s Punda aan Zee of Villa Azul, krijg je de kosten voor onze handleidingen natuurlijk weer terug!

Mocht je ergens vragen bij hebben, neem contact met ons op!

Reserveer jouw kamer!

Bekijk onze studentenhuizen

Stageovereenkomst

Een belangrijk onderdeel van de aanvraag is het indienen van jouw stageovereenkomst. Zorg er ook voor dat je stageovereenkomst in orde is. Je school moet akkoord zijn met de stage en iedereen dient de overeenkomst te hebben ondertekend. 

Om geen cruciale fouten te maken voor en tijdens de aanvraag van de verklaring van rechtswege, hebben wij een superhandig handleiding voor je gemaakt! Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet regelen en natuurlijk hoe je het moet regelen. Belangrijke aspecten van de aanvraag komen hiernaar voren en met het stappenplan is het aanvragen van jouw verklaring van rechtswege een appeltje eitje. 

Wanneer je de handleiding ad € 12,50 hebt voldaan en gedownload kun je direct aan de slag! Mocht je jouw huisvesting tijdens jouw stage of werk op Curaçao bij ons regelen, dan krijg je natuurlijk deze kosten weer terug. We vinden het belangrijk dat jij als student goed terecht komt op Curaçao en dat je stagevergunning zeker geen probleem mag zijn. 

Heb je gaandeweg alsnog vragen, laat het hier ons weten en wij kunnen je helpen! 

handige info Curaçao

Stagevergunning

Bekijk onze handleidingen

Stagelopen Curaçao

Bekijk al onze handige info

Stranden Curacao
Stage vacatures

Vind jouw stage op Curaçao

Papiaments leren
Papiaments leren

Bon dia, Bon tardi, Bon nochi!

Naar boven
Chat openen