+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Huisvesting voor studenten
op Curaçao

Huisvesting Curaçao

Je huisvesting regelen op Curaçao regel je snel en goedkoop bij ons. Wij hebben twee prachtige villa’s waar je lekker kunt wonen tijdens je werk of stage. Je succesvolle buitenlandervaring wordt natuurlijk medebepaald door waar je woont. Wij vinden het dus ook belangrijk dat de huisvesting tijdens jouw stage of werk goed geregeld is. Het besteden van veel aandacht aan het wooncomfort door ons, is iets wat je zeker merkt tijdens jouw verblijf in onze mooie villa’s.

Stagelopen op Curaçao

Stagelopen op Curaçao betekent uiteraard ook wonen op Curaçao. Er zijn diverse mogelijkheden op het eiland. Zo zijn er studentenkamers waarbij de douche en de keuken gedeeld wordt met anderen, maar ook studio’s en appartementen.

Jaarlijks hebben wij veel studenten/stagiaires en werkenden over de vloer, die een geweldige tijd bij ons beleefd hebben. Wij hebben voor jou een overzicht van recensies gemaakt en leuke posts door studenten op facebook. Verblijven tijdens jouw stage op curaçao in een van onze villa’s, staat gegarandeerd voor een leuke ervaring.

Bon Bini na Curaçao!

Bekijk onze studentenhuizen

Gunstige ligging

Door de gunstige ligging van onze studentenhuizen zijn de stranden op loopafstand. Daarnaast ligt villa Punda aan Zee letterlijk aan zee en kun je vanuit je achtertuin en lekkere verfrissende duik nemen. Uiteraard heeft Villa Azul ook voor verkoeling gezorgd en kun je lekker een plons nemen in het zwembad! 

Uitgaansgelegenheden, supermarkten, wasserettes en andere handige winkels zijn om de hoek. Alle studentenkamers en studio’s zijn voorzien van een bed, opbergruimte voor je spullen en kleding, bureau met stoel en een fan voor verkoeling. De studio in Villa Azul beschikt nog over een keukentje en heeft een eigen opgang. 

 

Leuke tripjes

Wij verzorgen regelmatig leuke tripjes voor alle studenten zodat je elkaar beter leert kennen en vrienden maakt. Deze tripjes staan voor gezelligheid en samen dingen doen! Deze dingen maken jouw huisvesting op curaçao compleet.

Safety first

Ten aanzien van de veiligheid is dit in beide studentenhuizen gelijk geregeld. Het is belangrijk dat onze studentenhuizen op Curaçao goed beveiligd zijn. Dit houdt onder andere in dat de villa’s volledig ommuurd zijn, er camerabeveiliging aanwezig is en natuurlijk goede sloten en raambeveiliging. Kortom, bij ons hoef je je niet onveilig te voelen. 

Wanneer we je gaan verwelkomen op Curaçao zullen we natuurlijk ook een en ander toelichten over het leven op Curaçao. Wil je alvast meer lezen over de veiligheid? Check onze safety first pagina! 

Huisvesting en stage

Bij het regelen van je huisvesting op Curaçao cq. het huren van een goedkope studentenkamer of studio, profiteer je bij ons van vele voordelen. Wij hebben voor jou de 10 redenen samengesteld waarom je bij ons moet komen logeren. Ontmoet nieuwe mensen, leg contacten en maak jouw verblijf op Curaçao een tijd om nooit meer te vergeten! 

Wanneer je gaat stagelopen op Curaçao moet je natuurlijk veel dingen regelen. Het vinden van een stageplaats tot het boeken van een ticket, het zijn allemaal veel dingen en alles is even belangrijk. Om je op weg te helpen, hebben wij veel informatie voor je verzameld. Kijk op onze stagelopen pagina en lees direct waar je rekening mee moet houden tijdens de voorbereiding op je stage in Curaçao! 

Regel jouw huisvesting direct voor tijdens je stage of werk op Curaçao en reserveer een goedkope studentenkamer of studio bij ons. Wil je tijdens je verblijf op Curaçao ook lekker toeren? Huur dan ook direct een auto

handige info Curaçao

Stagevergunning

Bekijk onze handleidingen

Stagelopen Curaçao

Bekijk al onze handige info

Stranden Curacao
Stage vacatures

Vind jouw stage op Curaçao

Papiaments leren
Papiaments leren

Bon dia, Bon tardi, Bon nochi!

Naar boven
Chat openen