+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Een stage vol leuke tripjes!

Hopi Bon!

Op Curaçao kun je echt ontelbare leuke dingen doen en het is ook superleuk om tripjes te doen, zodat je lekker kunt genieten tijdens de stage. Als je een studentenkamer bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat er tripjes georganiseerd worden! Op deze manier leer je je huisgenoten extra goed kennen en maken we er onvergetelijke dagen van!

Boottochten

Tot een maximum van 25 personen kunnen we met zijn allen genieten op deze mooie boot van de helderblauwe wateren, de witte stranden en alles wat Curaçao te bieden heeft!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de Video’s hieronder of op onze Facebookpagina om te zien hoe het eraan toe gaat op zo een dag!

Kroegentocht

Ja, wie houdt er nou niet van happy hours met je tenen in het zand? Het is erg leuk om met z’n allen de hort op te gaan en gezellig cocktails te nuttigen in diverse barretjes. Wil je zelf cocktails maken in het huis? We hebben al een top 3 voor je uitgezocht.

Je kater eruit wandelen en klimmen in het Christoffelpark

Het Christoffelpark is het grootste nationale park van Curaçao en je zult het geweldig vinden. Er groeien planten die je nog nooit hebt gezien en de meest bijzondere vogels vliegen voorbij. Als je lekker actief wilt zijn kun je de routes bewandelen, maar je hebt ook twee autoroutes waarbij je lekker zittend alles kunt bekijken. 

De langste en zwaarste wandeltocht is de weg naar de 337 meter hoge top van de Christoffelberg, maar wanneer je er eenmaal bent heb je een adembenemend uitzicht.

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!

Naar boven
Chat openen