+ 5999 529 - 89 40

Bel of WhatsApp

info@kamerverhuuropcuracao.com

Vragen? Neem contact met ons op

@kamerverhuuropcuracao

Bekijk onze Facebookpagina

Haal- & brengservice
van en naar vliegveld Hato

Bon bini!

Na 8-11 uren vliegen ben je dan eindelijk geland op het dushi Curaçao en moet je nog de weg zien te vinden naar je nieuwe onderkomen. Tsja, dit is natuurlijk allemaal wel te doen, maar het is wel zo handig als je door ons of een taxi wordt opgepikt vanaf het vliegveld.

Wij brengen jou en je bagage naar het huis zodat je zelf nergens meer over na hoeft te denken. Op het moment dat je geland bent, kan het ontspannen leven beginnen aangezien je gewoon gechauffeurd kan worden naar je nieuwe huis!

Wil je opgehaald worden van het vliegveld als je op Curacao geland bent? Of als je teruggebracht wilt worden naar het vliegveld om naar Nederland te gaan, dan bieden wij je deze mogelijkheid aan. Je moet wel de ophaalservice altijd van tevoren reserveren en kun je bij de reservering direct aangeven. Heb je dit niet gedaan bij je reservering maar wil je er alsnog gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Zodra jij de koffers hebt kun je naar de aankomsthal lopen. Je kunt hier gebruik maken van gratis wifi. Stuur Roel een een appje dat je klaar bent om opgehaald te worden en hij zal binnen 10-15 minuten bij jou zijn! De haal en brengservice kun je boeken voor een vast tarief van ƒ 50 ANG. 

Reserveer jouw kamer

Bij onze villa's op Curaçao!

Naar boven
Chat openen