Prachtige stranden

Ontdek ze allemaal!

Prachtige stranden

Op Curaçao!

Stranden op Curaçao

Een van de hoofdredenen om op Curaçao stage te gaan lopen, zijn natuurlijk de mooie stranden! Gelukkig heeft Curaçao er ook superveel, ongeveer 37 (!), waardoor je ook echt de tijd nodig hebt, om ze allemaal te bezoeken.

Een van de leuke dingen om te doen op Curaçao is het zien van de onderwaterwereld. Curaçao heeft een overvloed aan zeefauna. Je vindt er veelkleurige vissen, dolfijnen, schilpadden en prachtige rotsen met koraal op de bodem. Daarnaast heb je op Curaçao vaak de keuze uit diverse baaitjes, lange stranden en feestelijke stranden.

Overal op Curaçao kun je je aanmelden voor een duikcursus en dan ga je echt op ‘open’ zee om de onderwaterwereld te bekijken! Ook met een snorkel kun je deze pracht al spotten en word je ook nog eens bruin op je rug. Tip voor de dames: topless zonnen op Curaçao is over het algemeen niet toegestaan.

Doordat er veel toerisme is op het eiland, is het van groot belang dat de stranden goed schoon blijven. Hierdoor zijn er een aantal privé stranden op Curaçao waar je tegen een kleine vergoeding van een paar euro de hele dag kunt genieten van een heerlijk strandbedje met service.

De 37 stranden van Curaçao in kaart:

Witte stranden op Curaçao:

  1 - Cas Abou
  2 - Klein Curaçao
  3 - Grote Knip

Tijd om je energie los te laten:

  4 - Blauwbaai
  5 - Jan Thiel
  6 - Pirates Bay
  7 - Cabana Beach

Beste plekken om te onder water te kijken:

Let’s dance on the
beach!:

Het Curaçaose leven proeven tussen de locals:

Hop snorkel op je kop:

Heerlijk luxe relaxen:

28 - Baoase
29 - Avila
30 - Santa Barbara
31 - Mariott

Secret places:

nr 10 hieronder
nr 20 hieronder
nr 30 hieronder