Punda aan Zee & Villa Azul

Pund aan Zee & Villa Azul

Fotocollage

Fotocollage

Onze diva
Voordat er kon worden gevaren en gesnorkeld, namen de bewoners van Punda aan Zee eerst nog even een stevig ontbijt aan zee.
Drankje bij het zwembad? Bon, natuurlijk!
Villa Azul
Punda aan Zee
Nieuwe bewoners van Villa Azul
Stacks Image 63
Dit zijn berichten: Sheleen & Lenneke als oud bewoonsters van Villa Azul, +/- 3 jaar geleden, weer even terug op het oude nest voor een heerlijke vakantie;....... en overnachten in kamer 05 van hun oude studentenhuis. Is dit Chill of no!
Lekker opstap
Hoe vieren de huidige bewoners van PAZ en VA dit jaar hun pasen?
Dagje varen
Kamerverhuur op Curacao heeft vanaf heden een nieuwe service!  Op de foto staat Hein. Hein is al meer dan 20 jaar taxichauffeur op Curacaco en heeft al menig bewoner naar Punda aan Zee gebracht, of zoals op de foto een bewoner bij Villa Azul.
Natural pool
Villa Azul bewoners beklimmen de Christoffelberg! Chapeau!
Hans heeft net een paar bewooners opgehaalt
Bon Dia I Bon Siman! Katertje ???? deze bewoners van Villa Azul weten precies wat we bedoelen!
Wij blijven drijven!
Dagje strand
BBQ, altijd goed!
Vorige week zaterdag was er bezoek tijdens de barbecue van Punda aan Zee & Villa Azul! De ouders en zus van Kim kwamen gezellig mee barbecuen.
Is mooi gebleven tog!?  Bijna klaar en dan de kussens er op. 4 meter love seat, nouw daar zeg je toch geen nee tegen.  Reserveer een kamer en je kan komen proefliggen
Bewoners van Villa Azul en Punda aan Zee ! Op naar de Infinity Pool ! Wat was het een gezellige middag..... Ook dit soort spontane trips verzorgt
Manouk Dockx gaat ons bijna verlaten. Hier heeft ze nog een paar heerlijke uren tezamen met oud-bewoners, maar ook weer nieuwe bewoners van Villa Azul en Punda aan
Even gezellig bijkletsen
Tweeling Puck en Mabel (20), bewoners van Punda aan Zee, wisselden ooit bij een school-toets van identiteit maar dat pakte niet goed uit! Op 18 november jl waren ze de strandkanjers voor Dolfijn FM !
Niet iedereen dommelde op de golven gelijk in slaap. Er bleven minstens nog drie lachen bekjes over
Carnaval Curacao
Lekker dobberen..
Hopi Dushinan
De boel wordt goed in de gaten gehouden!

Aflevering van de Tros

In de winter van 2016 heeft de AVRO TROS een pilot opgenomen voor een televisieprogramma over het verblijf en het leven van een aantal studenten in Villa Azul.

Bekijk hiernaast de pilot zodat je direct een goed beeld krijgt hoe het leven op Dushi Korsou eruit ziet!